Nieuw: 10 gratis Mindful Yogalessen

Gratis online yogalessen in het Nederlands

Hey, ik ben super blij dit nieuwtje met je te kunnen delen. Na hard werken: Het uitschrijven van lessen, het opnemen van de filmpjes (hier kan er heel wat mis gaan, geloof me!) en het editen. Heb ik nu een super fijn pakket van 10 gratis yogalessen voor je klaarstaan.

Waarom zijn deze online yogalessen gratis?

Omdat zoveel mogelijk mensen toegang moeten hebben tot deze kennis. Stress is een ziekte die raast door onze maatschappij. Migraine, slaapproblemen, verteringsproblemen, overwerkt, burn-out, … Zo veel mensen lijden onder stress. Zonder ingrijpen kunnen stresskwaaltjes uitgroeien tot ernstige ziektes.

Daarom wil ik deze online yogalessen gratis aanbieden. Niet iedereen heeft op dit moment het budget of de motivatie om voor een betalend programma te kiezen.

Hebben de lessen je ervan overtuigd dat yoga jouw kan helpen? Of wil je je ‘pratice’ verdiepen? Dan kan je overschakelen naar Mindful Yoga TV voor slechts €5.75 per maand.

Geheimpje: Je krijgt een kortingscode voor Mindful Yoga TV in het gratis lessenpakket! Nog een extra reden om de gratis lessen te volgen!

Hoe kijk ik naar deze gratis online yogalessen voor thuis?

Krijg gratis ongelimiteerde toegang tot deze gratis online yogalessen voor thuis.

 1. Ga naar ‘Gratis Online Yogalessen
 2. Klik  onderaan op ‘ENROLL‘.
 3. Log in met een bestaande account OF registreer je als nieuwe gebruiker.
 4. Kom gewoon terug naar deze pagina en klik onderaan op ‘CONTINUE

Wat is Mindful yoga?

Dat je hier terechtgekomen bent, betekent dat je waarschijnlijk niet op zoek bent naar een yogafitness les. Bij yogamindcoach zien we yoga immers als een hele mindful oefening voor lichaam én geest.

Mindful yoga is een uitnodiging om naar binnen te keren. Om heel bewust toe te komen in je lichaam en in het huidige moment.

Je gebruikt je ademhaling en het bewust waarnemen van fysieke sensaties als ankers om je gedachten los te laten. Door niet te verdwalen in herinneringen (verleden) of fantasie (toekomst), kan je een rustige aanwezigheid ervaren. Dit noem ik Bewust Zijn.  Je bent bewust aanwezig in het nu.

Door dit te oefenen op de mat, kan je deze vaardigheid ook meenemen in het dagelijksleven vàn de mat. Het helpt je om rustiger en met minder stress om te gaan met de dagelijkse beslommeringen. Dat is net wat je zal leren tijdens deze gratis online yogalessen.Wat is de oorsprong van mindful yoga?

Mindful yoga is gebaseerd op de kennis die ik opdeed tijdens de verschillende opleidingen tot yoga docent die ik volgde. Meer over mijn opleidingen vind je hier.

Nu, komen de meeste inzichten en technieken van mijn yogaleraar Mark Breadner. Zijn teachings (yogalessen) combineren lessen van de Himalayen Masters, Vedanta en Tantrische traditie. Onder zijn begeleiding is mijn leven veranderd. Het is dan ook mijn hoop om anderen van dienst te kunnen zijn en hen ook op weg te helpen naar een rustiger, gelukkiger en gezonder leven dankzij yoga.

Upgraden naar Mindful Yoga TV

Wil je nog net iets meer? Dan is Mindful Yoga TV misschien wel wat voor jou!

Voordelen van thuisyoga op Mindful Yoga TV:

 • Elke week een nieuwe online yogales.
 • Yoga-, meditatie-, ademhalings- en yogainspiratielessen.
 • Yogalessen tot 60 minuten.
 • Doe yoga lekker makkelijk van thuis en wanneer je wilt.
 • Geen tijdsverlies omdat je je niet naar de yogastudio moet verplaatsen.
 • Past in elke agenda omdat er geen vaste lesmomenten zijn.
 • Bekijk de lessen op elk toestel; gsm, laptop, tablet.
 • Bekijk de lessen zo vaak je wilt.
 • Doordat er een kleine investering (€5 per maand, maandelijks opzegbaar)  aanvast hangt, ben je meer gemotiveerd regelmatig een lesje te doen.
 • Geen pauzes of reclame.

** Aanbod onderhevig aan algemene voorwaarden **

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *