Gratis Online Yogalessen

52 students

Gratis online yogalessen in het Nederlands

Welkom bij gratis online yogalessen van Yogamindcoach.be! Wat fijn dat je eraan denkt met thuis yoga te starten.

Dat je hier terechtgekomen bent, betekent dat je waarschijnlijk niet op zoek bent naar een yogafitness les. Bij yogamindcoach zien we yoga immers als een hele mindful oefening voor lichaam én geest.

Opgelet! Bij sommigen verschijnt er onderaan steeds ‘ENROLL’ (ipv ‘CONTINUE’), ook na registratie. Check dan 1st dat je aangemeld bent. En refresh de pagina. Nog steeds geen toegang? Stuur me een mailtje.

Hoe kijk ik naar deze gratis online yogalessen voor thuis?

Krijg gratis ongelimiteerde toegang tot deze gratis online yogalessen voor thuis.

  1. Klik  onderaan op ‘ENROLL’.
  2. Log in met een bestaande account OF registreer je als nieuwe gebruiker.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmailtje van Yogamindcoach.be (kijk ook even in je spam folder)
  4. Klik op de link in het mailtje om naar de lessen te gaan. Of kom gewoon terug naar deze pagina en klik onderaan op ‘CONTINUE’
  5. Kom zo veel je wilt terug naar deze pagina en volg alle lessen waar en wanneer je wilt vanop elk toestel

Wat is Mindful yoga?

Mindful yoga is een uitnodiging om naar binnen te keren. Om heel bewust toe te komen in je lichaam en in het huidige moment.

Je gebruikt je ademhaling en het bewust waarnemen van fysieke sensaties als ankers om je gedachten los te laten. Door niet te verdwalen in herinneringen (verleden) of fantasie (toekomst), kan je een rustige aanwezigheid ervaren. Dit noem ik Bewust Zijn.  Je bent bewust aanwezig in het nu.

Door dit te oefenen op de mat, kan je deze vaardigheid ook meenemen in het dagelijksleven vàn de mat. Het helpt je om rustiger en met minder stress om te gaan met de dagelijkse beslommeringen. Dat is net wat je zal leren tijdens deze gratis online yogalessen.

Wat is de oorsprong van mindful yoga?

Mindful yoga is gebaseerd op de kennis die ik opdeed tijdens de verschillende opleidingen tot yoga docent die ik volgde. Meer over mijn opleidingen vind je hier.

Nu, komen de meeste inzichten en technieken van mijn yogaleraar Mark Breadner. Zijn teachings (yogalessen) combineren lessen van de Himalayen Masters, Vedanta en Tantrische traditie. Onder zijn begeleiding is mijn leven veranderd. Het is dan ook mijn hoop om anderen van dienst te kunnen zijn en hen ook op weg te helpen naar een rustiger, gelukkiger en gezonder leven dankzij yoga.

Waarom zijn deze online yogalessen gratis?

Omdat zoveel mogelijk mensen toegang moeten hebben tot deze kennis. Stress is een ziekte die raast door onze maatschappij. Migraine, slaapproblemen, verteringsproblemen, overwerkt, burn-out, … Zo veel mensen lijden onder stress. Zonder ingrijpen kunnen stresskwaaltjes uitgroeien tot ernstige ziektes.

Daarom wil ik deze online yogalessen gratis aanbieden. Niet iedereen heeft op dit moment het budget of de motivatie om voor een betalend programma te kiezen.

 

** Aanbod onderhevig aan algemene voorwaarden **

Instructor

Lara is de specialist in Mind-Body Interventies. In een vorig leven was ze een overwerkte marketing manager. Vandaag helpt ze drukke professionals d.m.v. Mind-Body Interventions.
€30,00 Free